Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Η συγχώνευση των τραπεζών ALPHAEUROBANK δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων στις τράπεζες καθώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με απολύσεις και επίθεση στις εργασιακές μας σχέσεις, σε μισθούς, ωράρια και συντάξεις.

Η ισχυροποίηση των μονοπωλίων δεν αποτελεί απάντηση στην κρίση και τα αδιέξοδα του καπιταλισμού, οξύνει τον ανταγωνισμό με όποιο τρόπο και αν γίνεται με ξένο ή ελληνικό κεφάλαιο και φυσικά δεν πρόκειται να φέρει όφελος για τα λαϊκά νοικοκυριά, τους ΕΒΕ και τους φτωχούς αγρότες. Άρα απέχει πολύ μακριά από τα οράματα και την προοπτική που θέλουν να περάσουν στο προσωπικό οι εργοδοτικοί εργατοπατέρες των πλειοψηφιών στα σωματεία της ALPHA και EUROBANK όπως και στην πλειοψηφία της ΟΤΟΕ που μιλάει για διάλογο ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας. Είναι οι ίδιοι που εκφύλισαν τόσα χρόνια κάθε έννοια συλλογικής δράσης (συνελεύσεις, σωματειακές επιτροπές) και κάθε έννοια αγώνα (απεργίες) αφού λειτουργούσαν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός εκφοβισμού των συναδέλφων. Είναι οι ίδιοι που πρωτοστάτησαν μαζί με στελέχη τραπεζών (διευθυντές κ.α.) στην προσπάθεια να διαλύσουν το κλαδικό σωματείο στη Ζάκυνθο.

Η ίδρυση και δράση του κλαδικού σωματείου στη Ζάκυνθο επιβεβαιώνει την ανάγκη ταξικής ενότητας όλων των εργαζομένων, δείχνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης στα χέρια τους, να ξεπεράσουν κάθε φόβο και μοιρολατρία.

Συνάδελφοι

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο αλλά και συνολικότερα απαιτούν τη συσπείρωση στο κλαδικό σωματείο. Δεν πρέπει να υποκύψουμε σε διλήμματα διαχωρισμού υπαλλήλων ALPHA και EUROBANK ή όποιας άλλης τράπεζας συγχωνευτεί στο μέλλον. Κύριο για εμάς θα πρέπει να αποτελέσει η δημιουργία επιτροπών σε κάθε κατάστημα που θα παλεύουν για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα στο χώρο δουλειάς (ωράριο, εργασιακές σχέσεις, συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, συλλογικές συμβάσεις εργασίας).

Όσο και αν μας απασχολούν τα ζητήματα του κλάδου μας εξίσου σημαντικές είναι οι εξελίξεις και όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν με την εφαρμογή του Μνημονίου, του Μεσοπροθέσμου Προγράμματος. Κάθε οικογένεια αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης καθώς η ακρίβεια σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες φουντώνει ενώ παράλληλα η ανεργία σπάει κοκάλα. Οι διαρθρωτικές αλλαγές που επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ με το σιγοντάρισμα του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ έχουν στόχο να εξαθλιώσουν τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα.

Ήδη βιώνουμε όλοι μας το σμπαράλιασμα των νοσοκομείων και γενικότερα της Υγείας. Παράλληλα τα σχολεία ανοίγουν χωρίς βιβλία και υλικά, χωρίς πετρέλαιο και καθηγητές. Στη Ζάκυνθο μάλιστα στους λογαριασμούς του νερού έχει προστεθεί 80% αύξηση συν 23% το ΦΠΑ με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να εκτιναχθούν στα ύψη.

Στο <<δρόμο>> βρίσκεται το χαράτσι που θα πληρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι το λεγόμενο επίδομα αλληλεγγύης καθώς και το τέλος άσκησης επιτηδεύματος για όλους τους αυτοαπασχολούμενους. Από την άλλη καλείται ο λαός να πληρώσει το νέο τέλος στα ακίνητα που ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ για κάθε νοικοκυριό.

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Δεν έχουμε να πληρώσουμε και δεν μπορούμε να πληρώσουμε . Το σωματείο μας καλεί όλους τους συναδέλφους να μην πληρώσουν κανένα χαράτσι ούτε σήμερα ούτε αύριο. Με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, του Εργ/κου Κέντρου Ζακύνθου των ταξικών σωματείων του νησιού θα συγκεντρώσουμε όλα τα εντάλματα αφαίμαξης του εισοδήματος μας και θα επιστρέψουμε μαζικά στη εφορία. Μπροστά σε αυτή την πρωτοβουλία διοργανώνεται σύσκεψη από όλα τα σωματεία του νησιού μας την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 8:00 το βράδυ στο Εργατ/κο Κέντρο για την καλύτερη οργάνωση της πάλης και της άρνησης πληρωμών. Τώρα ενωμένοι πρέπει να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις πολιτικές που φτωχαίνουν το λαό που δίνουν τη χαριστική βολή στο ήδη καταβαθρωμένο βιοτικό τους επίπεδο ενώ παράλληλα ενισχύουν τα μονοπώλια και το μεγάλο κεφάλαιο. Τώρα πιο δυναμικά και αποφασιστικά χωρίς κανένα φόβο για να μην περάσει η φοροληστεία.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 13:00 μ.μ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Από τη Διοίκηση

Σεπτέμβρης 2011

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑΞΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μέλος της Π.Ο.Ε.Ε.& Υ.Τ.Ε και του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μέλος της Ο.Ι.Υ.Ε & του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μέλος του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μέλος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος
και του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου
Ταχ.Δ/νση: Ευγενίδου 5
e-mail: ergatkz@yahoo.gr
Τηλ: (26950 - 22365)- fax: (26950 – 26209)

Ζάκυνθος 8-9-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες,
Συνέχεια της αντεργατικής λαίλαπας που δέχεται η εργατική τάξη και του νησιού μας είναι τα πρόσθετα χαράτσια που καλούμαστε να πληρώσουμε μέσω της έκτακτης φορολογίας.
Καλούμαστε δηλαδή να κάνουμε θυσίες οι οποίες δεν έχουν τελειωμό. Μας κόβουν μισθούς, επιδόματα, Β.Α.Ε., συντάξεις. Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να μας εξαθλιώσουν προκειμένου να θωρακίσουν τα κέρδη των πλουτοκρατών.
Ευρωπαϊκή Ένωση, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ εφαρμόζουν συγκεκριμένη πολιτική που είναι στα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος, γιατί αυτό υπηρετούν.
Εμείς οι εργαζόμενοι, πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να απαντήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις.
Καλούμε τους εργαζόμενους να καταθέσουν τα εντάλματα πληρωμής στα ταξικά σωματεία, να μην πληρώσει κανείς τα χαράτσια που μας επιβάλλουν.
Να συγκροτήσουμε επιτροπές αγώνα που θα τους βάλουν φρένο.
Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που η παραγωγή του πλούτου θα σχεδιάζετε με βάσει τις δικές μας ανάγκες.
Για την καλύτερη οργάνωση και καταγραφή των ενταλμάτων που έχουν έρθει καλούμε τους εργαζόμενους σε σύσκεψη την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011 στις 8.00 το βράδυ στην αίθουσα του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Από τις Διοικήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΖ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Eργαζόμενοι – εργαζόμενες, νέοι και νέες, άνεργοι, συνταξιούχοι,

Το Εργατ/κο Κέντρου Ζακύνθου σας καλεί σε μαζική συμμετοχή απειθαρχίας στη νέα φορολεηλασία που δεχόμαστε από Κυβέρνηση, Τρόικα, αστικά κόμματα και εργοδότες.

Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία των ταξικών σωματείων του νησιού μας που διοργανώνουν σύσκεψη την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 8:00 το βράδυ στο Εργατ/κό Κέντρο για την οργάνωση της πάλης και την άρνηση πληρωμών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, το λαό της Ζακύνθου να απαντήσει στην ολομέτωπη επίθεση καταθέτοντας τα εντάλματα αφαίμαξης της εφορίας στα γραφεία του Ε.Κ.Ζ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αυτοί παίρνουν μέτρα για να θωρακίσουν την εξουσία των μονοπωλίων, την ανταγωνιστικότητα, την κερδοφορία τους. Ήδη ετοιμάζονται νέες μειώσεις στη φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου συνεχίζοντας τις αλλεπάλληλες μειώσεις που προώθησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στηρίζονται και από το ΛΑΟΣ. Εμείς παίρνουμε την ευθύνη της οργάνωσης της πάλης, της αντίστασης αξιοποιώντας όλες τις μορφές, διαφορετικά δεν θα υπάρχει τέλος στην επίθεση.

Καλούμε όλους να πάρουν αποφάσεις απόρριψης των μέτρων, να καταθέτουν τα χαράτσια της εφορίας στο Εργατ/κό Κέντρο (9:00 – 13:00), να απαντήσουμε συντονισμένα με μαζική παράσταση και κατάθεση στην εφορία των λογαριασμών.

Να μπούμε μπροστά. Να απαντήσουμε με ενιαία δράση σε κάθε κλάδο, με αλληλοϋποστήριξη και αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους όλων των κλάδων, στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές. Ταξική ενότητα στον κλάδο, σε κάθε επιχείρηση ενάντια στους εργοδότες, την κυβέρνηση, την ΕΕ και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Θα εξαρτηθεί από εμάς αν θα περάσουν τα βάρβαρα μέτρα.

Επιβάλλεται κανένας εργαζόμενος να μην είναι μόνος του, να μην είναι ξεκομμένος και απροστάτευτος. Να απαντήσουμε με γερή οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, με μαζικές εγγραφές στα ταξικά συνδικάτα, με καλή οργάνωση των Συνδικάτων, με ηγεσίες που θα είναι αφοσιωμένες στα συμφέροντά μας και όχι στην εργοδοσία και στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Η οργανωμένη λαϊκή άρνηση πληρωμής των χαρατσιών γίνεται καθήκον και πράξη αλληλεγγύης για όλους.


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011

ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Από τη Διοίκηση

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ

Εργαζόμενη, εργαζόμενε,

Καμία αυταπάτη,

Η συγχώνευση ΑΛΦΑ- ΕUROBANK δεν πρόκειται να έχει κανένα όφελος γα τους εργαζόμενους, την καταχρεωμένη λαϊκή οικογένεια, τους αυτοαπασχολούμενους και ΕΒΕ και τους φτωχούς αγρότες.

Καμιά εμπιστοσύνη,

Σε όσα σερβίρουν συστηματικά οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των επιχειρησιακών σωματείων και της ΟΤΟΕ. Ως εργολάβοι ψευδαισθήσεων πλασάρουν στους εργαζόμενους αντιλήψεις όπως ‘’ισχυρή τράπεζα ισχυρός εργαζόμενος’’, “οι συγχωνεύσεις είναι καλές αρκεί να διασφαλιστεί η απασχόληση και η στήριξη της οικονομίας’’, “οι τραπεζίτες να καταθέσουν το κοινωνικό και επιχειρησιακό τους σχέδιο’’.

Κανένας εφησυχασμός,

Όταν ζητωκραυγάζουν κυβέρνηση, κόμματα της αντιπολίτευσης, επιχειρηματίες και τραπεζίτες, διάφοροι μεγαλοκαναλάρχες, οι εργαζόμενοι πρέπει να ανησυχούν πολύ και να παίρνουν τα μέτρα τους.

Συνάδελφοι,

Οι συγχωνεύσεις και εξαγορές των τραπεζών είναι αντικειμενική ανάγκη για τους τραπεζίτες και το κεφάλαιο προκειμένου να θωρακίσουν τα κέρδη τους, ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης. Είναι δική τους ανάγκη προκειμένου να μειώσουν τις ζημιές από το κούρεμα, τα επισφαλή δάνεια και την επιμήκυνση των κρατικών ομολόγων.

Είναι δική τους ανάγκη για να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και στις μεταξύ τους κόντρες. Είναι δική τους ανάγκη να μειώσουν το μισθολογικό κόστος, να μειώσουν μισθούς, να καταργήσουν παροχές, να απαιτήσουν παραπέρα χτύπημα ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Αυτή η εξέλιξη καμία σχέση δεν έχει με τις δικές μας ανάγκες.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι αυτή η κολιγιά προμηνύει και άλλες συγχωνεύσεις στον τραπεζικό κλάδο. Με όποιο τρόπο και να γίνει με ελληνικό ή ξένο κεφάλαιο το αποτέλεσμα θα είναι ένα πιο ισχυρό τραπεζικό μονοπώλιο, ένας πιο ισχυρός τοκογλύφος. Το τραπεζικό σύστημα είναι εργαλείο της οικονομίας και στα πλαίσια της καπιταλιστικής ανάπτυξης δε μπορεί να έχει κανένα φιλολαϊκό χαρακτήρα.

Τα παραδείγματα πολλά και στη χώρα μας και διεθνώς. Στην Αμερική στην περίοδο των συγχωνεύσεων, η διαδικασία κατάσχεσης των κατοικιών ανέρχεται σε 2,9 εκατ. Οι εργαζόμενοι μέτρησαν την απώλεια 7,5 εκ θέσεων εργασίας.

Στη χώρα μας στη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εξαγορές και συγχωνεύσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθούν τα επιτόκια, να “μειωθεί η ρευστότητα”, να ξεζουμίζονται τα λαϊκά νοικοκυριά από τα τοκογλυφικά δάνεια.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι να μετράνε ανατροπές στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα, μείωση μισθών, εντατικοποίηση της δουλειάς, ελαστικές σχέσεις εργασίας, εργοδοτική τρομοκρατία και προσπάθεια κατάργησης της κλαδικής ΣΣΕ.

Καμιά αναμονή,

Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές συνοδεύονται πάντα με απολύσεις. Αυτό δείχνει και η Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Αυτό προσπαθούν να διαπραγματευτούν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες. Να εξαγοράσουν τμήμα των εργαζομένων ότι θα φύγει με ‘’πακέτα’’ να διασπάσουν τους εργαζόμενους σε “μοιρολάτρες’’ παλιούς και “απογοητευμένους’’ νέους. Να υπηρετήσουν τη βασική τους αποστολή να αποπροσανατολίζονται οι εργαζόμενοι, να εκτονώνεται η αντίδρασή τους, να στρέφονται σε ατομικές προσωρινές λύσεις. Προφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του ώστε να βρίσκουν στο δρόμο τους τα λιγότερα εμπόδια.

Το επόμενο διάστημα έρχονται νέα μέτρα. Μειώσεις μισθών, κατάργηση ΣΣΕ, ατομικές συμβάσεις, μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, μαζικές απολύσεις σε δημόσιο και πρώην ΔΕΚΟ, νέα φορολογικά και άλλα χαράτσια.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι δεν θα είναι έξω από αυτήν την επίθεση. Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι οι “ισχυροποιημένες’’ τράπεζες δε θα εφαρμόσουν αυτά τα μέτρα. Αυτό είναι άλλωστε το περιβόητο “φιλικό για την ανάπτυξη περιβάλλον’’.

Η αναμονή τρέφει την επίθεση

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλο δρόμο από την οργάνωση των αγώνων με πρώτο στόχο να μην πληρώσουν οι ίδιοι το μάρμαρο. Να ξεπεράσουν φόβο και απογοήτευση, να σηκώσουν ανάστημα. Να υπερασπίσουν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, να μην απολυθεί κανείς με κανέναν τρόπο, να μη δεχτούν καμία μείωση μισθού.

Να συγκρουστούν με εργοδότες και εργατοπατέρες διεκδικώντας το δικαίωμά τους να απολαμβάνουν τον πλούτο που παράγουν. Να προστατεύσουν τη ζωή των οικογενειών τους από τη λεηλασία των δικαιωμάτων και της ζωής τους. Να πάρουν την οργάνωση του αγώνα στα χέρια τους.

Παντού σε όλους τους χώρους δουλειάς να γίνουν συνελεύσεις, να δημιουργηθούν επιτροπές αγώνα, να χτίσουμε το ΠΑΜΕ στον κλάδο σε κάθε περιοχή.

Στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε μπορούμε να αντιτάξουμε τη δική μας συμμαχία ανάμεσα στους εργαζόμενους στις τράπεζες, στους μικρούς ΕΒΕ, τους φτωχούς αγρότες, τα λαϊκά νοικοκυριά.

Σε ευθεία σύγκρουση με τα μονοπώλια και τις επιδιώξεις τους. Κόντρα στην στρατηγική της ΕΕ που γεννά βάσανα για το λαό. Ανοίγουμε τη δική μας προοπτική για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης με μια οικονομία με κριτήριο τις ανάγκες μας.

Αλλάζουμε τους συσχετισμούς σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο. Ισχυροποιούμε το ΠΑΜΕ για να γίνουν ακόμα πιο ισχυροί οι εργαζόμενοι.


Αθήνα 5 Σεπτέμβρη 2011