Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ 15 ΙΟΥΝΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που απέργησαν σήμερα κάτω από αντίξοες συνθήκες και παρά την πλήρη υπονόμευση της απεργίας από την πλειοψηφία της ΟΤΟΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι εργοδοτικοί σύλλογοι, όπως της ΑΛΦΑ, ούτε καν έστειλαν ανακοίνωση, ενώ στο σύνολό τους τα επιχειρησιακά σωματεία δεν προετοίμασαν με συνελεύσεις, συσκέψεις την ουσιαστική συζήτηση και οργάνωση της απεργίας. Επιβεβαιώνεται στο ακέραιο η απραξία της πλειοψηφίας της ΟΤΟΕ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, Αυτόνομη Παρέμβαση) τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που καταργούνται οι κλαδικές συμβάσεις εργασίας και αποδεικνύεται ότι οι ηγεσίες της ΟΤΟΕ και των επιχειρησιακών σωματείων στέκονται απέναντι από τα συμφέροντά μας, είναι εχθροί των εργαζομένων και ενάντια σε κάθε προσπάθεια οργάνωσης του αγώνα.

Η απεργία στις 15 Ιούνη πρέπει να είναι μία ισχυρή απάντηση στο μέτωπο κεφαλαίου-κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Έχουμε χρέος να οργανώσουμε την απεργία σε κάθε χώρο δουλειάς, να την περιφρουρήσουμε και να δημιουργήσουμε επιτροπές σε κάθε τράπεζα. Ένα είναι σίγουρο: ότι μονόδρομοι και αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Οι εργαζόμενοι έχουμε τεράστια δύναμη, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Κάθε λιθαράκι οργάνωσης του αγώνα δημιουργεί ένα τείχος αντίστασης και ανατροπής της πολιτικής που καταδικάζει τη ζωή μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Να μην αποδεχτούμε καμία μείωση μισθών, καμία απόλυση, καμία ατομική σύμβαση εργασίας, να υπερασπιστούμε τις ΣΣΕ, να παλέψουμε για αυξήσεις μισθών που θα καλύπτουν τις ανάγκες μας.

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στις 10.00 το πρωί.

Από τη Διοίκηση

Ιούνιος 2011

Το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου προχώρησε στη δημιουργία

Επιτροπής Πολιτισμού: υπεύθυνη Έλλη Κούσουλα, τηλ. επικοινωνίας 6947057920 begin_of_the_skype_highlighting 6947057920 end_of_the_skype_highlighting και

Επιτροπή Γυναικών: υπεύθυνη Άννα Φλεμοτόμου, τηλ. επικοινωνίας 6947022826 begin_of_the_skype_highlighting 6947022826 end_of_the_skype_highlighting