Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΖ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Eργαζόμενοι – εργαζόμενες, νέοι και νέες, άνεργοι, συνταξιούχοι,

Το Εργατ/κο Κέντρου Ζακύνθου σας καλεί σε μαζική συμμετοχή απειθαρχίας στη νέα φορολεηλασία που δεχόμαστε από Κυβέρνηση, Τρόικα, αστικά κόμματα και εργοδότες.

Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία των ταξικών σωματείων του νησιού μας που διοργανώνουν σύσκεψη την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 8:00 το βράδυ στο Εργατ/κό Κέντρο για την οργάνωση της πάλης και την άρνηση πληρωμών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, το λαό της Ζακύνθου να απαντήσει στην ολομέτωπη επίθεση καταθέτοντας τα εντάλματα αφαίμαξης της εφορίας στα γραφεία του Ε.Κ.Ζ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αυτοί παίρνουν μέτρα για να θωρακίσουν την εξουσία των μονοπωλίων, την ανταγωνιστικότητα, την κερδοφορία τους. Ήδη ετοιμάζονται νέες μειώσεις στη φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου συνεχίζοντας τις αλλεπάλληλες μειώσεις που προώθησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στηρίζονται και από το ΛΑΟΣ. Εμείς παίρνουμε την ευθύνη της οργάνωσης της πάλης, της αντίστασης αξιοποιώντας όλες τις μορφές, διαφορετικά δεν θα υπάρχει τέλος στην επίθεση.

Καλούμε όλους να πάρουν αποφάσεις απόρριψης των μέτρων, να καταθέτουν τα χαράτσια της εφορίας στο Εργατ/κό Κέντρο (9:00 – 13:00), να απαντήσουμε συντονισμένα με μαζική παράσταση και κατάθεση στην εφορία των λογαριασμών.

Να μπούμε μπροστά. Να απαντήσουμε με ενιαία δράση σε κάθε κλάδο, με αλληλοϋποστήριξη και αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους όλων των κλάδων, στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές. Ταξική ενότητα στον κλάδο, σε κάθε επιχείρηση ενάντια στους εργοδότες, την κυβέρνηση, την ΕΕ και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Θα εξαρτηθεί από εμάς αν θα περάσουν τα βάρβαρα μέτρα.

Επιβάλλεται κανένας εργαζόμενος να μην είναι μόνος του, να μην είναι ξεκομμένος και απροστάτευτος. Να απαντήσουμε με γερή οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, με μαζικές εγγραφές στα ταξικά συνδικάτα, με καλή οργάνωση των Συνδικάτων, με ηγεσίες που θα είναι αφοσιωμένες στα συμφέροντά μας και όχι στην εργοδοσία και στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Η οργανωμένη λαϊκή άρνηση πληρωμής των χαρατσιών γίνεται καθήκον και πράξη αλληλεγγύης για όλους.


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011

ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Από τη Διοίκηση