Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2010


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 11.00΄ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Συνάδελφοι,

Μπροστά στην αντιλαϊκή λαίλαπα που μας ετοιμάζουν έχουμε μονάχα ένα χρέος απέναντι στους ευατούς μας και στις γενιές που ακολουθούν. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, να σηκώσουμε ψηλά το μπόι μας. Να απαντήσουμε στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Ε.Ε. με τη συνεργασία της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

Έχουμε χρέος, ιδιαίτερα απέναντι στους νέους εργάτες και στις νέες εργάτριες, στα παιδιά των εργαζομένων, όλου του λαού, να υπερασπίσουμε τις κατακτήσεις που οι προηγούμενες γενιές κέρδισαν με αίμα. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, όμως και κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. ΟΙ θυσίες που μας ζητάνε είναι πολύ περισσότερες από τις θυσίες του αγώνα. Το πιο επικίνδυνο όλων όμως είναι η απάθεια, η αποδοχή της εξαθλίωσης που μας οδηγούν και η καλλιέργεια του <<δεν γίνεται τίποτα>>.

Μεγάλες ευθύνες σε αυτό έχουν και οι συνδικαλιστικές παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και η Αυτόνομη Παρέμβαση (ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ), που στις περισσότερες κινητοποιήσεις, απεργίες σκέκονται ενάντια στους εργαζόμενους καλώντας τους να μην απεργήσουν।

.

Να μην αφήσουμε καμία θυσία που έχει γίνει από εργαζόμενους να πάει χαμένη। Να αγωνιστούμε για το παρόν και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.



ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ ΣΤΙΣ 11.00΄ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Από τη Διοίκηση

Μάιος 2010